Saturday, April 01, 2006

nemoc

takze sem byla zase nemocna. tu anginu mi pan doktor vylecil tak rychle, ze z ni po mesici zbyl JEN zanet ledvin. u pana doktora sem tedy byla znovu, znovu mi dal antibiotika, navic me poslal na testy do nejaky laboratore, kde sem zaplatila dalsich 22 eur a pak sem se dalsi tejden potila doma. dneska je sobota, sem po 9 dnech v praci a venku je hnusne. vcera tu bylo asi tak 23 stupnu, slunecno... no proste nadhera. ale pres noc se to nejak pokazilo, je zatazeno a odpoledne to vypada na dest. jenze tady clovek opravdu nikdy nevi.
dneska je april. spolubydlic Ali odjel na vikend domu do Lyonu a zustal tu jen Ibrahim. stejne sme si s Annou rekly, ze bysme ho mohly nejak nachytat. nic moc velkyho nas nenapadlo, tak sme rano aspon premistily par veci v byte. skoda, ze musim bejt v praci a neuvidim jeho pohled, az se tak ve dve odpoledne vzbudi, vyleze z pokoje a uvidi to. navic nevim, jestli ma v Maroku 1. duben stejnej vyznam jako u nas a ve Francii. snad jo.
az budu mit vic casu, zas sem neco pripisu. vsem moc dekuju za mejly! kdyz sem se po 9 dnech dostala na net, mela sem ve schrance 24 neprectenych zprav. to udela radost:)

3 comments:

šárka said...

děláš mi starosti...už abys byla zpátky!

Anonymous said...

taky se moc těším...

Martina Nováková said...

ja se tesim jeste vic, to mi verte:)