Thursday, November 02, 2006

někdy

někdy je vám úplně k ničemu, že jste studentem vš, že žijete v 18. nejbohatší zemi světa, že se máte vlastně dobře... někdy je to spíš na obtíž. někdy je úplně k ničemu, že milujete a jste milováni... někdy je Evropská unie a všemožné mezinárodní dohody totálně na nic... někdy, když tušíte, co přijde na jaře, je příchod zimy ještě depresivnější než jiné roky a někdy toho prostě můžete udělat jen strašně málo, aby jste byli šťastní... a někdy to taky vůbec není ve vaší moci ale v moci nějakých cizích lidí a stupidních zákonů. někdy je prostě 1000 km dál než opačná polokoule.

3 comments:

bob-saint-clair said...

Mrzí mě, že ti neni veselo...tak pak zase napis třeba (SMS, ICQ), ...sice se teď cejtim skoro úplně stejně, ale minule to bylo alespoň trochu k něčemu...a neřeklas mi, jak to dopadlo.

Martina Nováková said...

hmm, neřekla. neodepsal, ale zavolal... že se bude muset vrátit domů. tak teď řešíme jeho vízum do ČR. dneska to už vypadá i trochu nadějně:)

šárka said...

ale vždycky se s tím dá něco dělat a armáda je až poslední šance. symbolický vzkaz ode mě ti dnes leží u nás na posteli :)